Geef je carrière een sprong in 2016: volg een training!

Een training van ps_testware kan u helpen uw carrièredoelen in 2016 te bereiken door uw testpraktijk te onderbouwen met een sterke methodologie. Onze meest ervaren consultants leren u de kneepjes van het vak. Trainers Patrick en Danny zijn dan ook al bijna 20 jaar actief in testprojecten. Ze kijken ernaar uit om hun ervaring met u te delen.
Kies de training die het best bij uw professionele behoeften past en schrijf u hier in.

Voor ISTQB Advanced Technical Test Analyst is ps_testware de enige geaccrediteerde instelling in België. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in onze voorjaarsessie. Grijp deze unieke kans en schrijf u nu in voor deze uitzonderlijke training.

We zijn ook trots om aan te kondigen dat onze nieuwe training “Agile Tester” vanaf het tweede kwartaal van 2016 van start zal gaan.